Τροχοί & TIR

Εξετάσεις ADR Π.Ε. Κορινθίας

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις της 1ης περιόδου 2022 για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφ
Πέμπτη 13/01/2022 - 16:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, προκηρύχθηκαν οι γραπτές εξετάσεις της 1ης περιόδου 2022 για την απόκτηση και ανανέωση πιστοποιητικού επαγγελματικής κατάρτισης οδηγών οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ADR).

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών επί της οδού Κ .Παλαμά 53 στην Κόρινθο ως εξής:

α) Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 9:00.π.μ., θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για το αρχικό βασικό πρόγραμμα εκπαίδευσης (Π1). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά. Στη συνέχεια και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των γραπτών της προηγούμενης εξέτασης θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τα αρχικά προγράμματα ειδίκευσης και συγκεκριμένα για μεταφορά σε δεξαμενές, για μεταφορά εκρηκτικών ουσιών (Κλάση 1) και για μεταφορά ραδιενεργού υλικού (Κλάση 7). Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά για κάθε κατηγορία εξέτασης.

β) Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:00.π.μ. θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις των ανανεωτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης. Η διάρκεια της εξέτασης ορίζεται στα 30 λεπτά.

Σε περίπτωση μη διενέργειας των εξετάσεων, λόγω απεργίας ή για λόγους ανωτέρας βίας, θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα τις ίδιες ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να έχουν οι ενδιαφερόμενοι από τη σχολή ΣΕΚΟΟΜΕΕ που φοίτησαν.

PreviousNext