Τροχοί & TIR

Φωτιά στο Ro-Ro "Blue Carrier 2" Βόρεια της Μυκόνου

Στο πλοίο επιβαίνουν συνολικά 29 άτομα, ενώ τα γκαράζ είναι γεμάτα με φορτηγά.
Παρασκευή 25/09/2026 - 10:14
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: bluestarferries.com
φωτό: bluestarferries.com

Φωτιά ξέσπασε στο οχηματαγωγό πλοίο (roro) Blue Carrier 2 το πρωί της Παρασκευής, ενώ έπλεε βόρεια της Μυκόνου και ανατολικά της Άνδρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cyclades24 στο πλοίο επιβαίνουν συνολικά 29 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, ενώ τα γκαράζ είναι γεμάτα με φορτηγά. 

Για την αντιμετώπιση του περιστατικού έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις από το Λιμενικό Σώμα, πυροσβεστικά σκάφη από Σύρο, Μύκονο Λαύριο και Πειραιά, το φορτηγό πλοίο MPP Cleo και παραπλέοντα σκάφη τα οποία έσπευσαν για βοήθεια. 

Το πλοίο αναχώρησε από τον Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης, προσέγγισε στο λιμάνι της Σύρου περίπου στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής και συνέχισε το ταξίδι του με επόμενο προορισμό τη Μύκονο. Λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από τη Μύκονο ξέσπασε πυρκαγιά εν πλω με το συμβάν να βρίσκεται σε εξέλιξη. Πηγή: cyclades24.gr

PreviousNext