Τροχοί & TIR

Φουσκάτη ανάρτηση BPW για άξονες 12 τ.

Η BPW επεκτείνει τις εφαρμογές της αερανάρτησης «Airlight II», ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε χαμηλού ύψους πλατφόρμες μεταφοράς βαρέων μηχανημάτων με άξονες φόρτισης 12 τόνων. Βασικό πλεονέκτημα
Κυριακή 15/04/2018 - 19:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Η BPW επεκτείνει τις εφαρμογές της αερανάρτησης «Airlight II», ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε χαμηλού ύψους πλατφόρμες μεταφοράς βαρέων μηχανημάτων με άξονες φόρτισης 12 τόνων.

Βασικό πλεονέκτημα για τους μεταφορείς είναι πως αυξάνεται το ωφέλιμο φορτίο του οχήματός τους, καθώς η εν λόγω φουσκάτη ανάρτηση είναι ελαφρύτερη από τη σειρά «SL», η οποία χρησιμοποιείτο μέχρι τώρα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η νέα ανάρτηση πάνω σε άξονα 120 x 15 χλστ., με ενισχυμένους βραχίονες και βελτιωμένη βάση στήριξης, συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν σημαντικά πιο στιβαρή και άκαμπτη. Για heavy-duty μεταφορές και off-road συνθήκες, η BPW εξακολουθεί να συνιστά την ανάρτηση SL μαζί με τον αξονικό βραχίονα 150.

Η BPW προσφέρει εγγύηση 5+3 ετών για την αερανάρτηση Airlight II, με απεριόριστα χιλιόμετρα εντός Ευρώπης. Οι πελάτες παίρνουν, επίσης, τριετή εγγύηση για τους κυλίνδρους των φρένων, τα αμορτισέρ και τους αερόσακους.

PreviousNext