Τροχοί & TIR

Webasto και Samsung SDI μαζί για μπαταρίες

Επιστολή πρόθεσης συνεργασίας, υπέγραψαν οι Webasto και Samsung SDI, στο αρχηγείο της πρώτης στο Stockdorf της Γερμανίας, για μία συμφωνία που προβλέπει την από κοινού ανάπτυξη και κατασκευή μπαταρι
Πέμπτη 15/03/2018 - 12:08
Κοινοποίηση στα Social Media

Επιστολή πρόθεσης συνεργασίας, υπέγραψαν οι Webasto και Samsung SDI, στο αρχηγείο της πρώτης στο Stockdorf της Γερμανίας, για μία συμφωνία που προβλέπει την από κοινού ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών υψηλής τάσης, οι οποίες προορίζονται για τα επαγγελματικά οχήματα.

Ως βάση θα χρησιμοποιηθεί μια μπαταρία της Samsung SDI, η οποία είναι η πλέον προηγμένη και αποδεκτή λύση για τις ποικίλες ανάγκες της Webasto. Η εν λόγω μπαταρία θα προορίζεται για επαγγελματικά οχήματα και χάρη στη δομή των πρισματικών κελιών ιόντων λιθίου, θα προσφέρει την υψηλότερη δυνατή απόδοση, σε όρους ενεργειακής πυκνότητας και χωροταξικής εκμετάλλευσης. Η Webasto θα ενσωματώσει αυτή την αρχιτεκτονική στις μπαταρίες της, οι οποίες μπορούν με τη σειρά τους να συναρμολογηθούν, δημιουργώντας ένα σύστημα (συστοιχία) μπαταριών, ένα σχεδιασμό που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις των κατασκευαστών επαγγελματικών οχημάτων.

PreviousNext