Στις κατηγορίες 3 και 4, τα διόδια της Ολυμπίας Οδού μειώνονται κατά 0,50 και 0,60 ευρώ αντίστοιχα από τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Οι τιμές αυτές έχουν υπολογιστεί βάσει του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του Σεπτεμβρίου 2020 και αφορούν σε όλους τους σταθμούς διοδίων και σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων κατά περίπτωση.

Η μείωση στην κατηγορία 3 (οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ.) είναι στα 0,50 ευρώ και στην κατηγορία 4 (οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ.) η μείωση είναι στα 0,60 ευρώ.

Ανάλογες εκπτώσεις ισχύουν για τους συνδρομητές ΟΛΥΜΠΙΑ PASS, για τους οποίους οι τελικές τιμές διαμορφώνονται χαμηλότερα, χάρη στις εκπτώσεις του κλιμακωτού προγράμματος VALUE ανάλογα με τις διελεύσεις που πραγματοποιούν σε έναν μήνα.

Επιβεβαιώνεται, επίσης, η είδηση του troxoikaitir.gr της 14/12/20, σύμφωνα με την οποία η χιλιομετρική χρέωση θα ξεκινήσει από την Ολυμπία Οδό, όπου θα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης Hybrid, με το οποίο οι κάτοχοι ΟΛΥΜΠΙΑ PASS θα πληρώνουν μόνο για τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας διοδίων για τα διόδια που θα ισχύουν από 1/1/21 σε κάθε σταθμό και για κάθε κατηγορία οχήματος.