Τροχοί & TIR

Γέφυρα: Ίδιες οι τιμές διοδίων. Αλλά, προς το παρόν

Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ ανακοίνωσε ότι για το επόμενο διάστημα, οι τιμές απλής διέλευσης θα παραμείνουν σταθερές και οι χρήστες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ημερομηνία εφαρμογής νέων τιμών. Νέες τιμές δεν αν
Πέμπτη 05/01/2023 - 12:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ ανακοίνωσε ότι για το επόμενο διάστημα, οι τιμές απλής διέλευσης θα παραμείνουν σταθερές και οι χρήστες θα ενημερωθούν εγκαίρως για την ημερομηνία εφαρμογής νέων τιμών.

Νέες τιμές δεν αναφέρονται στην ανακοίνωση, γίνεται όμως η υπενθύμιση «ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Σύμβασης Παραχώρησης οι μέγιστες τιμές διοδίων για το 2023 υπολογίζονται με βάση την ετήσια μεταβολή του εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών καταναλωτή που ήταν 11,26%».

Σταθερές, επίσης, θα παραμείνουν οι τιμές των εκπτωτικών διελεύσεων ορισμένων κατηγοριών μεταξύ των οποίων είναι τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, καθώς και η παρεχόμενη έκπτωση «Επιστρέφω 36» για φορτηγά με 4 και πλέον άξονες.

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. θα προβεί στην απευθείας λεπτομερή ενημέρωση των συνδρομητών «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» για τις προσαρμογές που θα υπάρξουν από 01.01.2023 στα ηλεκτρονικά εκπτωτικά προγράμματα από τα οποία αυτοί εξυπηρετούνται.

PreviousNext