Τροχοί & TIR

Γερμανία: Κλείνει ο Αυτοκινητόδρομος Α7

Η εναλλακτική για τα φορτηγά
Τετάρτη 07/02/2024 - 13:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι εργασίες για τη νέα κατασκευή του κόμβου HH-Hafen (AK) και η επέκταση του A7 σε οκτώ λωρίδες στην περιοχή Heimfeld συνεχίζονται. Για τη μελλοντική σύνδεση του Α26 με τον Α7, πάνω από τον Α7 θα δημιουργηθεί ένα λεγόμενο fly-over, μια ράμπα σύνδεσης μεταξύ των δύο αυτοκινητοδρόμων. Επιπλέον, θα κατασκευαστεί νέα γέφυρα που θα εκτείνεται και στα δύο οδοστρώματα, επομένως το πλήρες κλείσιμο του Α7 είναι απαραίτητο.

Ο A7 θα είναι πλήρως κλειστός και προς τις δύο κατευθύνσεις μεταξύ των κόμβων HH-Heimfeld (32) και HH-Volkspark (27) από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 22:00 μ.μ. έως τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 5:00 π.μ.

Το κλείσιμο στους κόμβους HH-Volkspark (27), HH- Bahrenfeld (28), HH-Othmarschen (29), HH-Waltershof (30) και HH-Hausbruch (31) και HH-Heimfeld (32) ξεκινούν την Παρασκευή , 16 Φεβρουαρίου, από τις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί σταδιακά.

Εκτροπή κυκλοφορίας

Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω των Α1, Α21 και Β205 και στις δύο κατευθύνσεις.

Όσοι έρχονται από νότια από το Bucherholzer (43) / Horster (40) μέσω του Maschener Kreuz (39) συνεχίζουν στον Α1.

Όσοι έρχονται από βόρεια, παίρνουν τον κόμβο AS Neumünster-Süd (15) στο B205.

Εκτροπές στο κέντρο της πόλης και εναλλακτικές διαδρομές προς τα νότια:

Οι χρήστες με κατεύθυνση προς Ανόβερο, ακολουθούν τις πινακίδες "Elbbrücken" στον κόμβο AS HH-Stellingen (26) μέσω του B5 προς τους A1 και A7.

Μέσω του Kieler Straße -Sportplatzring - Koppelstraße - Julius-Vosseler Straße Vogt-Wells-Straße (Elbbrücken) - Osterfeldstraße - Lokstedter Weg - Eppendorfer Marktplatz - Heinickestraße - Hudtwalterstraße - Windwalterstraße-Barßderße e - Winterhuder Weg - Landwehr - Sievekingsallee στον κυκλικό κόμβο Horner A24 έως τον A1 για παράκαμψη Elbbrücken ή συνεχίστε στον B5 μέσω Burgstraße – Grevenweg μέσω Eiffestraße προς κόμβο AS HH-Billstedt (33) στον Α1 προς Βρέμη.

Οι χρήστες που ταξιδεύουν νότια με προορισμό Altona-West ακολουθούν την παράκαμψη U33 στον κόμβο HH-Volkspark (27) και στρίβουν αριστερά στον κόμβο Schnackenburg / Binsbarg προς Altona.

Οι ακόλουθες εναλλακτικές διαδρομές είναι διαθέσιμες στο εσωτερικό για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας από τον κόμβο AS HH-Schnelsen-Nord (23) μέσω της παράκαμψης αεροδρομίου B432 και B433 μέσω Alsterkrugchaussee. Από εκεί συνεχίστε στον Δακτύλιο 2 προς τα ανατολικά ή συνεχίστε στο B5 προς Elbbrücken, για παράδειγμα προς Centrum. Από τον κόμβο AS HH-Schnelsen (24) στο B447 ακολουθήστε τις πινακίδες για Elbbrücken ή Centrum.

Βαρέα οχήματα (GST) και δημόσια μέσα μεταφοράς

Για τα βαρέα οχήματα ο Α7 είναι κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις.

Λόγω των εργοταξίων που θα δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια του πλήρους κλεισίματος, δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη χρονικές εξαιρέσεις για την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων. Ο Α7 θα κλείσει στις 22:00 και όλοι οι κόμβοι από τις 21:00.

Για τα βαρέα οχήματα, οι περιορισμοί επισημαίνονται ειδικά με πρόσθετη σήμανση στους αυτοκινητόδρομους λίγο πριν από τους παρακάτω χώρους εξυπηρέτησης και χώρους στάθμευσης:

Νότια

Στον A7: Aalbek, Holmmoor και Bönningstedt

Στον A23: Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων Steinburg και Rantzau

Βόρεια

Στον A7: Χώρος ανάπαυσης Harburger Berge και Seevetal

Στον A261: Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων Rosengarten

PreviousNext