Τροχοί & TIR

Για 5η χρονιά πρώτη η Ford στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Η Ford είναι για πέμπτη χρονιά τα τελευταία έξι χρόνια η εταιρεία με τις υψηλότερες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (Light Commercial Veh
Παρασκευή 28/01/2022 - 09:50
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ford είναι για πέμπτη χρονιά τα τελευταία έξι χρόνια η εταιρεία με τις υψηλότερες ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (Light Commercial Vehicles – LCV), κερδίζοντας τη χρονιά που πέρασε την πρωτιά με μερίδιο αγοράς που έφτασε το 16%.

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Ford ήταν το Ranger, ενώ εντυπωσιακή ήταν η άνοδος της δημοτικότητας του Transit Custom που κατέγραψε αύξηση ταξινομήσεων κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα του 2020.

Αυξήσεις στις πωλήσεις τους είχαν, επίσης, τα καταξιωμένα και αξιόπιστα επαγγελματικά της μοντέλα - όπως τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και βέβαια το Ranger.

Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Έτσι, από το πρακτικό Fiesta Van και το ακούραστο Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού. Ταυτόχρονα, τα LCV μοντέλα Ford εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες οδηγούς και τους διαχειριστές στόλων πλήθος πρόσθετων πλεονεκτημάτων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και τα απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας που προσφέρουν.

PreviousNext