Τροχοί & TIR

Για τους λάτρεις του …μπάρμπεκιου (+video)

Το Nissan «Smokin’ TITAN» είναι το πρώτο pick-up που διαθέτει τη δική του ψησταριά και κινητή κουζίνα. Το όχημα στηρίζεται σε ένα TITAN XD Gas King Cab, το οποίο μεταμορφώθηκε με την προσθήκη μιας α
Τρίτη 13/03/2018 - 09:47
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Nissan «Smokin’ TITAN» είναι το πρώτο pick-up που διαθέτει τη δική του ψησταριά και κινητή κουζίνα.

Το όχημα στηρίζεται σε ένα TITAN XD Gas King Cab, το οποίο μεταμορφώθηκε με την προσθήκη μιας αλουμινένιας πλατφόρμας της CM Truck Beds, που δίνει χώρο για ψήσιμο φαγητού πάνω σε μια αλουμινένια εστία καυστήρα, αλλά και για μια πλάκα κοπής. Στο pick-up έχει προσαρμοστεί ένας νεροχύτης, καθώς και ένα σύστημα αποθήκευσης νερού. Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων έχει τοποθετηθεί ένας ψυγειοκαταψύκτης, μαζί με ένα ράφι μπαχαρικών.

Δείτε σε video το Nissan «Smokin’ TITAN»

Το εργοστασιακό πάτωμα του TITAN XD αφαιρέθηκε από το πλαίσιο και χρησιμοποιήθηκε μια ιδιοκατασκευή, προκειμένου να αποφευχθεί η επίδραση της θερμότητας στο όχημα. Το ρυμουλκούμενο του «Smokin’ TITAN» διαθέτει δύο στεγανές θήκες για τα ξύλα της φωτιάς. Επιπλέον, προσφέρεται μια συρόμενη βάση για να σύρεται η ψησταριά έξω από το πάτωμα. Το τρέιλερ είναι ασφαλισμένο με ένα προστατευτικό χαλύβδινο κάλυμμα, επιτρέποντας το ψήσιμο του κρέατος σε μια ειδική θέση χωρίς να μεταφέρεται η θερμότητα.

Video URL
PreviousNext