Τροχοί & TIR

Χλιδή, άνεση και ασφάλεια για τους παίκτες του Ολυμπιακού

Με το νέο υπερσύγχρονο λεωφορείο Setra TopClass S 516 HDH οι μετακινήσεις τους.
Δευτέρα 19/08/2024 - 12:25
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Την άνεση ενός πολυτελέστατου σαλονιού ειδικής διαμόρφωσης θα απολαμβάνουν οι παίκτες και οι τεχνικοί του Ολυμπιακού κατά τις μετακινήσεις τους με το υπερσύγχρονο λεωφορείο Setra TopClass S 516 HDH.

Την πώληση του πούλμαν στην Olympiacos FC ανακοίνωσε ο Όμιλος Παπαδάκη εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά και την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη που επέδειξε ο ιστορικός σύλλογος αναφορικά με την επιλογή οχήματος για τις μεταφορικές ανάγκες της ομάδας.

Το νέο απόκτημα του φετινού κατόχου του UEFA Conference League Ολυμπιακού - ο οποίος κλείνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυσή του - έχει ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι με έμφαση στην άνεση και ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, του τεχνικού επιτελείου και του υπόλοιπου staff. Η γυάλινη οροφή είναι κατασκευασμένη από ειδικό τζάμι για προστασία από τον ήλιο και τη ζέστη προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλη θέα με φως και αίσθηση ευρυχωρίας στους επιβάτες.

Το εξωτερικό του λεωφορείου κοσμεί ο custom-made χρωματισμός με το νέο λογότυπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και φυσικά με πινακίδα κυκλοφορίας 1925. Τα δερμάτινα bucket καθίσματα έχουν προσαρμοστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Ομίλου Παπαδάκη ώστε να ταιριάζουν με τα χρώματα της ομάδας έχοντας - διαμορφωμένη από την εταιρεία- χωρητικότητα 50 θέσεων.

Το τριαξονικό Setra των 24,7 τόνων έχει μήκος λίγο παραπάνω από 13 μέτρα, εξακύλινδρο κινητήρα 12.800 κ.ε. 510 ίππων, Euro 6 τελευταίας κατηγορίας, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Mercedes-Benz 'GO 250-8, PowerShift 3' συνολικά 8 ταχυτήτων, ενώ ο κλιματισμός του χώρου επιβατών (EcoCool TopAir) είναι ο κορυφαίος σε απόδοση στην κατηγορία του.

Το λεωφορείο φέρει πληθώρα συστημάτων ασφάλειας και άνεσης όπως (ενδεικτικά):

Adaptive Cruise Control, ABS, ESP, EBS, Ανεξάρτητη Ανάρτηση Εμπρός και Πίσω, Active Brake Assist 6 (ABA 6), Front Collision Guard (FCG), Attention Assist (AtAs), Lane Assist (SPA), Κάμερα και Βομβητή Οπισθοπορείας, Traffic Sign Assist, Frontguard Assist, Αισθητήρες Βροχής και Προβολέων, Predictive Powertrain Control (PPC), Σύστημα Αυτόματης Μέτρησης Πίεσης Ελαστικών στην οθόνη του οδηγού, Σύστημα Επιγονάτησης για ευκολότερη επιβίβαση, Σύστημα Εισόδου Χωρίς Κλειδί Keyless Start, Σύστημα Διατήρησης Θέσης υπό Κλίση (Hold) και Φώτα Θέσης και Προβολείς τεχνολογίας LED.

Ο Όμιλος Παπαδάκη εύχεται το Setra TopClass S 516 HDH να είναι καλοτάξιδο και να συνοδεύει την ΠΑΕ Ολυμπιακός σε πολλές και μεγάλες επιτυχίες.

PreviousNext