Τροχοί & TIR

Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής γερανού στη Βούλα. Υπέστη ηλεκτροπληξία

Ο βραχίονας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια.
Τετάρτη 12/03/2025 - 09:56
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην Βούλα επί της οδού Ερμού 8. Την στιγμή που γερανοφόρο όχημα άφηνε οικοδομικά υλικά σε οικοδομή, ο βραχίονας ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια και ο χειριστής υπέστη ηλεκτροπληξία.

Άμεσα συνάδελφοί του τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και συνοδεία αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου ο χειριστής του γερανού παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του για να ακολουθήσουν προσπάθειες ανάνηψης που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την προανάκριση για το περιστατικό την έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και έχουν προσαχθεί από το σημείο 4 εργάτες και ο εργολάβος της οικοδομής που ήταν παρόντες, για να εξεταστούν.

Πηγή: news247.gr

PreviousNext