Τροχοί & TIR

Η MALETSCHEK για την Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

Η ασφάλιση των μεταφερόμενων εμπορευμάτων είναι υποχρεωτική βάσει νόμου (ν. 3887/2010). Οι μεταφορείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι συμβαλλόμενος στην ασφάλιση είναι ο ιδιοκτήτης (ή μισθωτής) του φορτη
Τετάρτη 05/10/2022 - 09:24
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ασφάλιση των μεταφερόμενων εμπορευμάτων είναι υποχρεωτική βάσει νόμου (ν. 3887/2010). Οι μεταφορείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι συμβαλλόμενος στην ασφάλιση είναι ο ιδιοκτήτης (ή μισθωτής) του φορτηγού και ότι «κάθε μεταφορική επιχείρηση υποχρεούται να έχει ασφαλιστική κάλυψη μέχρι του ποσού των 60.000 ευρώ».

Σήμερα, οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν στους μεταφορείς ειδικά προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου, καλύπτοντας μια ευρύτερη γκάμα ασφαλίσεων, όπως συμβαίνει με την εταιρεία Μάλετσεκ & Συνεργάτες Ελλάς – Σακάρογλου Α. & ΣΙΑ ΕΕ, η οποία παρέχει υπηρεσίες πρακτόρευσης γενικών ασφαλίσεων με εξειδίκευση στις ασφαλίσεις μεταφορών εμπορευμάτων.

Στην Ελλάδα η Μάλετσεκ (MALETSCHEK) δραστηριοποιείται από το 1996. Πρωτοπορεί μέσα από την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία με βασικό γνώμονα την αφοσίωση στην ασφάλιση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Τα στελέχη της είναι πιστοποιημένα, με υψηλή κατάρτιση και μακρά εμπειρία στον ασφαλιστικό Κλάδο. Διευθυντής της εταιρείας είναι ο κ. Σακάρογλου Αθανάσιος, ο οποίος με υπερηφάνεια επιβεβαιώνει ότι η Μάλετσεκ ακολουθεί μία σταθερά ανοδική πορεία με διπλασιασμό των εργασιών την τελευταία δεκαετία.

«Στις μεταβαλλόμενες εποχές που διανύουμε, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας εμπιστεύονται τις ασφαλίσεις τους στη διαχείριση του ασφαλιστικού πρακτορείου Μάλετσεκ & Συνεργάτες Ελλάς – Σακάρογλου Α. & ΣΙΑ ΕΕ», ανέφερε σχετικά ο κ. Σακάρογλου και σημείωσε ότι «η παροχή των υπηρεσιών πραγματοποιείται με αδιαπραγμάτευτη ακεραιότητα, διαφάνεια και υψηλή τεχνογνωσία».

Η MALETSCHEK ως εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρακτορείο στην ασφάλιση Μεταφορών εμπορευμάτων παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για ασφαλίσεις:

  • Μεταφορέα Εθνικών & Διεθνών μεταφορών

  • Διαμεταφορέα

  • Μικτή ασφάλεια Οχημάτων ΦΔΧ (Full Kasko)

  • Εμπορευμάτων Κατά Παντός Κινδύνου

Άμεση και επιτυχημένη διαχείριση ζημιών

Η διαχείριση ζημιών γίνεται μέσα από τα γραφεία του ασφαλιστικού πρακτορείου Μάλετσεκ & Συνεργάτες Ελλάς – Σακάρογλου & ΣΙΑ ΕΕ.

Ο κλάδος ζημιών της εταιρείας διαχειρίζεται επιτυχώς περισσότερες από 500 υποθέσεις ζημιών ετησίως και επειδή η ζημιά δεν έχει αργίες και ώρες ακατάλληλες, η Μάλετσεκ ενημερώνει ότι «σε περιπτώσεις ανάγκης υπάρχει όλο το 24ωρο εξυπηρέτηση. Από την πρώτη στιγμή της ζημιάς μέχρι και την τελική διεκπεραίωσή της είναι δίπλα σας ενεργά. Σε συνεργασία με παγκόσμιο δίκτυο πραγματογνωμόνων παρέχουν αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε όλους του ασφαλισμένους. Στον πλέον απαιτητικό και πολύπλοκο κλάδο των μεταφορών εμπορευμάτων να μην ξεχνάμε ότι η σωστή και ολοκληρωμένη ασφάλιση είναι ανάγκη επιτακτική».

PreviousNext