Τροχοί & TIR

Η παραχώρηση του λιμένος Καβάλας. Τι προβλέπει η σύμβαση

Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την κύρωση της Σύμβασης Υπο-Παραχώρησης μεταξύ αφενός του Ελληνικού Δημοσίου, της εταιρείας «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτ
Τρίτη 14/05/2024 - 10:48
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Κατατέθηκε στη Βουλή σχέδιο νόμου του υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την κύρωση της Σύμβασης Υπο-Παραχώρησης μεταξύ αφενός του Ελληνικού Δημοσίου, της εταιρείας «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» και της εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Καβάλας Α.Ε.», και αφετέρου της εταιρείας «ΣΑΡΙΣΑ Υπο-Παραχώρηση Λιμένος Καβάλας Φίλιππος ΙΙ Ανώνυμη Εταιρεία», της εταιρείας «Blacksummit Financial Group Inc», της εταιρείας «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών Ακινήτων Κατασκευών» και της εταιρείας «Ευρωπαϊκές Επενδύσεις και Επιχειρήσεις Αεροδιαστημικής Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία».

Στη σύμβαση ορίζονται, μεταξύ άλλων, και θέματα όπως:

Η Διάρκεια της σύμβασης, οι Υποχρεώσεις του Υπο-Παραχωρησιούχου, τα Δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου, η Χρηματοδότηση, το Οικονομικό μοντέλο, τα Λιμενικά τέλη – Τιμολόγια, το Αναπτυξιακό πρόγραμμα, τα Έργα και οι επενδύσεις, η Συντήρηση κ.α.

PreviousNext