Τροχοί & TIR

Έντονη η δυσαρέσκεια των αυτοκινητιστών για τον αποκλεισμό των φορτηγών από τη σήραγγα της Κατερίνης

"Πληρώνουμε διόδια, τέλη κυκλοφορίας, είμαστε συνεπείς σε όλα και όμως μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Για ποιο λόγο αφού παραδόθηκε στην κυκλοφορία να μην μπορούμε και εμείς να χρησιμοποιήσουμε τις σήραγγες; Για ποιο λόγο αυτή η εξαίρεση σε βάρος μας;"
Τρίτη 14/05/2024 - 10:23
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Αγανάκτηση, προβληματισμό και έντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε η απόφαση να απαγορευθεί η κίνηση των βαρέων οχημάτων (άνω των 3.5 τόνων) από το τούνελ της Κατερίνης. 

Για ένα χρόνο ακόμη, οι επαγγελματίες οδηγοί θα πρέπει να ακολουθούν την παράκαμψη της Κατερίνης η οποία όμως επιβαρύνει χιλιομετρικά, χρονικά και οικονομικά. Οι ουρές των φορτηγών που μαζεύονται στα φανάρια είναι μεγάλες πλέον και οι καθυστερήσεις σημαντικές με ό,τι αυτό συνεπάγεται στους χρόνους των δρομολογίων και στα ωράρια των οδηγών. Αρκετοί μεταφορείς επικοινώνησαν με τον συντάκτη μας Παύλο Μαυρομύτη για να του εκφράσουν τα, δικαιολογημένα βέβαια, παράπονά τους. 

"Πληρώνουμε διόδια, τέλη κυκλοφορίας, είμαστε συνεπείς σε όλα και όμως μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Για ποιο λόγο αφού παραδόθηκε στην κυκλοφορία να μην μπορούμε και εμείς να χρησιμοποιήσουμε τις σήραγγες; Για ποιο λόγο αυτή η εξαίρεση σε βάρος μας;" ήταν οι φράσεις που ακούσαμε από αγανακτισμένους αυτοκινητιστές, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για "μισές δουλειές" στην κατασκευή των σηράγγων και έργο εκτός ευρωπαϊκών προδιαγραφών. 

PreviousNext