Τροχοί & TIR

Κεντρική Οδός-Νέα Οδός: Χρυσό βραβείο για το «Έξυπνο» Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας και ανίχνευσης συμβάντων

"Το δίκτυο καμερών ανίχνευσης συμβάντων μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης που πρώτοι εγκαταστήσαμε σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο, περιλαμβάνει 102 ήδη εγκατεστημένες και πλήρως λειτουργικές δικτυακές κάμερες και ανιχνεύει επισφαλείς κινήσεις οχημάτων/οδηγών/ζώων και «συναγερμούς»".
Πέμπτη 11/04/2024 - 11:47
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Κεντρική Οδός
Φωτό: Κεντρική Οδός

Για δύο «έξυπνες» και καινοτόμες εφαρμογές βραβεύτηκαν με χρυσό και ασημένιο βραβείο η Κεντρική Οδός και Νέα Οδός στα φετινά Mobile & IoT (Internet of Things) Awards 2024.

Στη «γιορτή καινοτομίας» και νέων τεχνολογιών, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, η Κεντρική Οδός και Νέα Οδός απέσπασαν χρυσό βραβείο στην κατηγορία «ΙοΤ for Transport & Travel» για το «Έξυπνο» Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Transportation», για τις «Έξυπνες» Κάμερες Ανίχνευσης συμβάντων μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης.  

Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας

"Με το Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας (Energy Management System), εστιάζουμε στη σωστή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας. Το καινοτόμο αυτό σύστημα διαχείρισης ενέργειας, ελέγχει, προβλέπει και ειδοποιεί για πιθανά προβλήματα μέσα από λειτουργίες που δίνουν γρήγορα και άμεσα σωστή πληροφόρηση, αποφεύγοντας δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν.

Κάμερες ανίχνευσης συμβάντων μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης

Το δίκτυο καμερών ανίχνευσης συμβάντων μέσω Τεχνητής Νοημοσύνης που πρώτοι εγκαταστήσαμε σε ελληνικό αυτοκινητόδρομο, περιλαμβάνει 102 ήδη εγκατεστημένες και πλήρως λειτουργικές δικτυακές κάμερες και ανιχνεύει επισφαλείς κινήσεις οχημάτων/οδηγών/ζώων και «συναγερμούς», προκειμένου να διασφαλιστεί η όσο το δυνατόν αμεσότερη επέμβασή μας προκειμένου να αποτραπεί πιθανό ατύχημα.

Στην Κεντρική Οδό και στη Νέα Οδό, αδιαπραγμάτευτος και αμετάκλητος στόχος μας παραμένει η  διασφάλιση των υψηλότερων δυνατών επιπέδων ασφάλειας σε συνδυασμό με τις πλέον ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες. Με «όχημα» την καινοτομία, η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην οδική ασφάλεια και στην ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από πρωτοποριακές πρωτοβουλίες".

PreviousNext