Τροχοί & TIR

Κλείνει η εθνική Χαλκίδας - Θηβών λόγω ποδηλατικού αγώνα

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Τετάρτη 15/05/2024 - 15:55
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Λόγω τέλεσης ποδηλατικού αγώνα στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας αποφάσισε τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, κατά τη 18-5-2024, ημέρα Σάββατο.

Ειδικότερα, θα εφαρμοστούν οι εξής ρυθμίσεις:

- Ώρες 15:00-18:00 πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και στάσης και στάθμευσης αυτών, στην εθνική οδό Χαλκίδας – Θηβών από χ/θ 17,000 (όρια με Νομό Βοιωτίας) έως και τη διασταύρωση Δροσιάς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας). 

- Ώρες 15:00-19:00 πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και στάσης και στάθμευσης αυτών στη Λεωφόρο Καραμανλή καθ’ όλο το μήκος της (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας). 

- Ώρες 15:00-18:00 πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και στάσης και στάθμευσης αυτών, στην οδό Θηβών από τη διασταύρωσή της με την οδό Νικοδήμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Λ. Καρώνη. 

- Ώρες 15:00-18:00 πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Λ. Καρώνη καθ’ όλο το μήκος της. 

Κατά τις ώρες 07:00 ως πέρατος εργασιών εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων στη Λεωφόρο Καραμανλή σε ύψος τριακοσίων (300) μέτρων προ και εκατό (100) μέτρων μετά του τερματισμού στη Χαλκίδα, προκειμένου να προβούν οι διοργανωτές σε εργασίες τοποθέτησης και απομάκρυνσης αντίστοιχα σήμανσης και λοιπών υλικών πλησίον τερματισμού. Εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα χρειαστεί πλήρης αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων για περίπου 30 λεπτά για να τοποθετηθεί η αψίδα τερματισμού. 

Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της Λεωφόρου Καραμανλή από 00:01 ώρα της 18-5-2024 και μέχρι τη λήξη των αθλητικών εκδηλώσεων.

Θα επιτρέπεται η κάθετη διέλευση των οχημάτων ελλείψει έτερων εναλλακτικών διαδρομών υπό την επίβλεψη τροχονόμων του ΤΤ Χαλκίδας, στα κάτωθι σημεία: 

- Στη διασταύρωση των οδών Ε.Ο. Χαλκίδας-Θηβών με την Π.Ε.Ο. Σχηματαρίου – Χαλκίδας και τη δημοτική περιφερειακή οδό Δροσιάς θα επιτρέπεται η κίνηση προς Δροσιά (κόμβο Αγ. Παρασκευής) και προς Υψηλή Γέφυρα. 

- Στη διασταύρωση Δροσιάς θα επιτρέπεται η κίνηση των κατοίκων του οικισμού Ξηρόβρυσης προς τη Λεωφόρο Δροσιάς. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριες οδούς που θα έχουν σημανθεί έγκαιρα, με ευθύνη των διοργανωτών του αγώνα, μετά από επισημάνσεις και υποδείξεις αρμοδίου Αξιωματικού του Τ.Τ. Χαλκίδας. Η εποπτεία των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ληπτέων μέτρων και σήμανσης ανατίθενται στο Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

PreviousNext