Τροχοί & TIR

Κλείνει τμήμα της εθνικής Ελευσίνας - Θήβας. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Λόγω της ολικής κατάληψης της κατεύθυνσης προς κέντρο Ελευσίνας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την αντίθετη κατεύθυνση κυκλοφορίας της Λεωφ. Θηβών προς Μάνδρα.
Τετάρτη 13/12/2023 - 14:17
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοίνωσε την ολική κατάληψη του οδοστρώματος της Ε.Ο. Ελευσίνας - Θήβας, από το ύψος της συμβολής της με τον παράδρομο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου (ύψος my Market) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Βλύχας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, περιοχής Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, κατά το χρονικό διάστημα από 15/12/2023 έως 15/06/2024, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου ¨Διασύνδεση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συνεχούς ρεύματος Αττικής – Κρήτης (Κορακιά) – Ελληνικό τμήμα 3.10.3 του PCI Euroasia Interconnector¨.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: 

- Λόγω της ολικής κατάληψης της κατεύθυνσης προς κέντρο Ελευσίνας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την αντίθετη κατεύθυνση κυκλοφορίας της Λεωφ. Θηβών προς Μάνδρα, η οποία αντιδρομείται κατά το ήμισυ του πλάτους της και η κίνηση των οχημάτων και προς τις δύο κατευθύνσεις διεξάγεται από το αντίστοιχο μισό στο οποίο διαιρείται το πλάτος οδοστρώματος της κατεύθυνσης προς Μάνδρα. Καθένα από τα δύο μισά πλάτη που διαχωρίζεται η κατεύθυνση προς Μάνδρα είναι επαρκώς ευρύ ώστε να είναι 3,50 μ. 

PreviousNext