Τροχοί & TIR

Ολικός αποκλεισμός από τον κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι τον κόμβο Αμπελακίων. Πού θα εκτρέπονται τα οχήματα

Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς, για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης φωτισμού Κάτω Διάβασης αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.(Χ.Θ. 3
Τετάρτη 13/12/2023 - 13:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού –Λεπτοκαρυάς, για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης φωτισμού Κάτω Διάβασης αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.(Χ.Θ. 379,190), με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας από τον κόμβο Ευαγγελισμού (αρχή Π.Ε.Ο. Χ.Θ. 00,000) μέχρι τον κόμβο Αμπελακίων (Χ.Θ.04,030) για αύριο, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, από ώρα 07:00 έως ώρα 19:00 αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας. 

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω του τμήματος του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ.Θ.377+176) έως τον Η-Α/Κ Ραψάνης (Χ.Θ. 391+108) και τον Α/Κ Πλαταμώνα (Χ.Θ.400,815), ενώ τοπικοί χρήστες που θέλουν να κινηθούν από τον κόμβο Αμπελακίων προς Λάρισα και αντίστροφα, θα δύναται να χρησιμοποιούν εναλλακτική διαδρομή μέσω των Επαρχιακών Οδών Γόννων – Αμπελακίων και Μακρυχωρίου – Γόννων, ακολουθώντας τη διαδρομή Τέμπη – Ιτέα – Γόννους – Μακρυχώρι και αντίστροφα. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ανωτέρω αποκλεισμών θα γίνεται ενημέρωση των χρηστών μέσω πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων, τόσο επί του αυτοκινητόδρομου, όσο και επί της Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς (Ι/Κ Ευαγγελισμού, Ι/Κ Ομολίου, Α/Κ Πυργετού).

PreviousNext