Τροχοί & TIR

Κλείνουν είσοδοι/ έξοδοι της Εγνατίας

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Άσπρων Χωμάτων ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας. Συγκεκριμένα
Παρασκευή 16/07/2021 - 13:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, για την κατασκευή πλευρικών σταθμών διοδίων στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Άσπρων Χωμάτων ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας.

Συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα από 19-07-2021 μέχρι και 19-10-2021, δηλαδή για τρεις μήνες, ισχύει ρύθμιση κυκλοφορίας στον Α/Κ Άσπρων Χωμάτων της Εγνατίας Οδού ως εξής:

Πλήρης αποκλεισμός των δύο εισόδων της Εγνατίας οδού (προς Θεσσαλονίκη και Ξάνθη) και μερικός αποκλεισμός της εξόδου της Εγνατίας οδού για τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Ξάνθη και επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών:

  • τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Ξάνθη θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό μέσω του Α/Κ Αγ. Σίλα ή του κλάδου σύνδεσης μετά την Άσπρη Άμμο.

  • τα οχήματα που επιθυμούν να κινηθούν προς Θεσσαλονίκη κάτω των 5 τόνων θα εισέρχονται στην Εγνατία οδό μέσω των Α/Κ Αγ. Σίλα ή Α/Κ Πέρνης, κατά περίπτωση, ενώ τα οχήματα άνω των 5 τόνων θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο υποχρεωτικά μόνο μέσω του Α/Κ Πέρνης.

PreviousNext