Τροχοί & TIR

Κλείνουν είσοδοι της Αττικής Οδού

Πώς θα εισέρχονται οι οδηγοί.
Τετάρτη 31/07/2024 - 16:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αττική Οδός
Φωτό: Αττική Οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, θα εφαρμοστούν από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 31/07 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 01/08, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αττική Οδός. Ειδικότερα, θα αποκλειστούν οι παρακάτω είσοδοι:

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Πειραιά προς Ελευσίνα και προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο στον Κόμβο 8 (Μεταμόρφωσης).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κάνουν αναστροφή στον επόμενο κόμβο, της Λ. Τατοΐου, και να κατευθυνθούν προς Πειραιά όπου μέσω του Κόμβου 8 της Αττικής Οδού (Μεταμόρφωσης), να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα ή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαγούλα / Θριάσιο Νοσοκομείο (Κόμβος 2) προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από τον Κόμβο Μαγούλας και να κατευθυνθούν προς Ελευσίνα, όπου στη συνέχεια ακολουθώντας τις  πινακίδες παράκαμψης θα κάνουν αναστροφή στον επόμενο Κόμβο (Μάνδρας –  Κόμβος 1) προκειμένου να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

PreviousNext