Τροχοί & TIR

Έκλεισαν οι έξοδοι Αχινού και Στυλίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών. Ειδικότερα, από την Τρίτη 7 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου, και
Τετάρτη 08/03/2023 - 12:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε,  με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 7 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 23 Μαρτίου, και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει αποκλεισμός της ράμπας εξόδου του Η/Κ Αχινού (241,5χλμ) και της ράμπας εξόδου του Α/Κ Στυλίδας (232χλμ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Στυλίδα, Καραβόμυλο και Αχινό που επιθυμούν να εξέλθουν από τον αυτοκινητόδρομο, θα χρησιμοποιούν τον Α/Κ Αγ. Μαρίνας (223,8χλμ) με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών τα τέλη στον πλευρικό σταθμό διοδίων Αγίας Μαρίνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα είναι μηδενικά.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

PreviousNext