Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τα διόδια Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού. Ελεύθερα τα διόδια Μαλγάρων

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα (08/01/2024), στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού από την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και
Πέμπτη 04/01/2024 - 09:46
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από τη Δευτέρα (08/01/2024), στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού από την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ρεύματος πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται από μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας μέσω εκτροπής τους στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.

Επισημαίνεται ότι, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η διέλευση από το Σταθμό διοδίων Μαλγάρων όλων των οχημάτων που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από δύο θυρίδες διοδίων και θα είναι ελεύθερη.

PreviousNext