Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου. Εκτροπή κυκλοφορίας

Πώς θα εκτρέπονται τα οχήματα.
Δευτέρα 10/06/2024 - 09:36
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής θεμελίωσης νέου στεγάστρου στο Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, κατά το χρονικό διάστημα από 10-6 έως 15-6-2024, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

  • Αποκλεισμός καθ’ όλο το 24ωρο του κλάδου εξόδου του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Αθήνα προς τη βόρεια παράπλευρη οδό και προς την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
  • Τα οχήματα που επιθυμούν να εξέλθουν του αυτοκινητόδρομου μέσω του ανωτέρου κλάδου, θα εκτρέπονται τοπικά προς τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, θα διέρχονται μέσω της βορειότερης θυρίδας του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Ελευσίνας και σε απόσταση 80 μ. περίπου μετά από τη θυρίδα, αφού αφαιρεθούν τα προσωρινά στηθαία ασφαλείας, θα εξέρχονται από τη Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και θα επανέρχονται στον ανωτέρω κλάδο εξόδου.
  • Κατά τη διάρκεια των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, το όριο ταχύτητας του κλάδου εξόδου θα περιοριστεί στα 40 χλμ./ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

PreviousNext