Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου

Στο πλαίσιο της συντήρησης της Γέφυρας Ρίου –Αντιρρίου, έχουν προγραμματισθεί εργασίες, οι οποίες αφορούν την αντικατάσταση του οδοστρώματος του ανατολικού κλάδου (κατεύθυνση Ρίο προς Αντίρριο) μετα
Τετάρτη 07/06/2023 - 16:55
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πλαίσιο της συντήρησης της Γέφυρας Ρίου –Αντιρρίου, έχουν προγραμματισθεί εργασίες, οι οποίες αφορούν την αντικατάσταση του οδοστρώματος του ανατολικού κλάδου (κατεύθυνση Ρίο προς Αντίρριο) μεταξύ των αρμών Τ0 - T0΄ της γέφυρας Πρόσβασης Ρίου.

Για την υλοποίηση αυτών των εργασιών και για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οχημάτων, όσο και του προσωπικού, απαιτείται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διαρκείας.

Οι εργασίες ξεκίνησαν χθες, Τρίτη 06/06/2023, με την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και θα ολοκληρωθούν σε δύο φάσεις.

Α΄ ΦΑΣΗ-Τοπικός αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας

  • Τοπικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται στην αριστερή λωρίδα  μεταξύ των Χ.Θ. 1+670 Α - 2+000Α.
  • Διάρκεια εφαρμογής ρυθμίσεων Τρίτη 06/06/2023 έως Παρασκευή 23/06/2023

Β΄ΦΑΣΗ- Τοπικός αποκλεισμός αριστερής  λωρίδας

  • Τοπικός αποκλεισμός της αριστερής  λωρίδας με την κυκλοφορία να διεξάγεται στη δεξιά  λωρίδα μεταξύ των Χ.Θ. 1+670 Α - 2+000Α.
  • Διάρκεια εφαρμογής ρυθμίσεων Δευτέρα 26/06/2023 έως Παρασκευή 21/07/2023

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύουν περιορισμοί για τη διέλευση υπερμεγέθων οχημάτων ολικού πλάτους άνω των 3,25μ.

Σε κάθε περίπτωση και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών  μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας (http://www.gefyra.gr/security/Megala-fortia-Eidika-fortia) για τη χορήγηση της απαιτούμενης άδειας διέλευσης.

PreviousNext