Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφ. Δημοκρατίας στους Αγίους Αναργύρους

Τμηματική διακοπή προς Αχαρνές και αμφιδρόμηση προς Αθήνα.
Δευτέρα 30/06/2025 - 10:04
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Λόγω πραγματοποίησης εορταστικών εκδηλώσεων στους Αγίους Αναργύρους, εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφ. Δημοκρατίας, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την 02.00΄ ώρα της Τετάρτης 2–7–2025, ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών στη Λεωφ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πίνδου Δαβάκη και της Κεντρικής Πλατείας Αγίων Αναργύρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές.
  • Αμφιδρόμηση της Λεωφ. Δημοκρατίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πίνδου Δαβάκη και της Κεντρικής Πλατείας Αγ. Αναργύρων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω Λεωφόρο και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

PreviousNext