Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό

Εναλλακτικές διαδρομές
Τετάρτη 19/06/2024 - 15:46
Κοινοποίηση στα Social Media
αττικη οδος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, από τις 22:00 σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 19/06 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 20/06 ανακοίνωσε η Αττική Οδός. Πιο συγκεκριμένα:

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Kόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τη Σήραγγα Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί θα εξέρχονται από την Περιφερειακή Υμηττού στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (έξοδος 12) και θα κατευθύνονται παράλληλα με το πάρκο Βριλησσίων μέχρι τη Λ. Πεντέλης, από όπου θα εισέρχονται ξανά στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων.

Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εισόδου της Λ. Κύμης (Κόμβος 10) στην κατεύθυνση από Ολυμπιακό Στάδιο προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν ευθεία (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) μέχρι τα επόμενα φανάρια της οδού Πλαπούτα, όπου θα στρίψουν αριστερά και στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν πάλι αριστερά, για να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

PreviousNext