Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον παράδρομο της Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε τμήμα της παράπλευρης οδού της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μ
Δευτέρα 30/10/2023 - 14:29
Κοινοποίηση στα Social Media
εργα σε δρομο

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε τμήμα της παράπλευρης οδού της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης σε βλάβες του οδοστρώματος στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ύψος της Χ.Θ. 9+000 με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, σε μήκος περίπου 100 μ. πριν από το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού του οδικού τμήματος για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


 


 

PreviousNext