Τροχοί & TIR

Ενισχύει τα δρομολόγια ο ΟΣΕΘ ενόψει της Υπερυψωμένης αρτηρίας (Flyover)

Ο ΟΣΕΘ ενισχύει τις λεωφορειακές γραμμές Νο 43 και Νο 45 με επιπλέον λεωφορεία ώστε να βελτιωθούν οι καθημερινές μετακινήσεις του επιβατικού κοινού ενόψει της έναρξης των εργασιών κατασκευής της υπε
Δευτέρα 30/10/2023 - 19:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ΟΣΕΘ Α.Ε.
Φωτό: ΟΣΕΘ Α.Ε.

Ο ΟΣΕΘ ενισχύει τις λεωφορειακές γραμμές Νο 43 και Νο 45 με επιπλέον λεωφορεία ώστε να βελτιωθούν οι καθημερινές μετακινήσεις του επιβατικού κοινού ενόψει της έναρξης των εργασιών κατασκευής της υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου «flyover».

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

1. H τροποποίηση-επέκταση λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 45 «Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία - Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής - Cosmos» για όλες τις καθημερινές ημέρες της χειμερινής και θερινής περιόδου.

2. H ένταξη νέας διαδρομής στο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 45 «Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία - Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής - Cosmos» με την ονομασία Νο 45Υ «Τ.Σ. ΚΤΕΛ Μακεδονία – Α.Σ. ΙΚΕΑ».

3. H ένταξη των στάσεων που ακολουθούν στο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής Νο 45Υ.

4. H τροποποίηση του προγράμματος λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 45 «Κ.Τ.Ε.Λ. Μακεδονία - Κ.Τ.Ε.Λ. Χαλκιδικής - Cosmos» για τις καθημερινές ημέρες της χειμερινής και θερινής περιόδου.

Επίσης:

1. H τροποποίηση-επέκταση λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου» για όλες τις καθημερινές ημέρες της χειμερινής και θερινής περιόδου.

2. H ένταξη νέας διαδρομής στο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου» με την ονομασία Νο 43Υ «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη».

3. H ένταξη των στάσεων που ακολουθούν στο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής Νο 43Υ.

4. H τροποποίηση του προγράμματος λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου» για τις καθημερινές ημέρες της χειμερινής και θερινής περιόδου.

Τα παραπάνω θα έχουν ισχύ από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.

Διαδρομή Λεωφορειακής Γραμμής Νο 43Υ «Κάτω Ηλιούπολη – Βούλγαρη»

Το δρομολόγιο μετάβασης της λεωφορειακής γραμμής 43Υ εκκινεί από τον Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης και μέσω των οδών Νυμφαίου, 25ης Μαρτίου, Εθν. Αντιστάσεως, Αντώνη Τρίτση, Ιθάκης, Γρ. Λαμπράκη, Γληνού Δημητρίου, Αποστόλου Ηλέκτρας, Στρατηγού Παπάγου καταλήγει στην οδό Καραολή & Δημητρίου, και από κει δεξιά στην οδό Λαγκαδά. Διασχίζει το κέντρο της πόλης μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, στη συνέχεια διασχίζει την οδό Κ. Καραμανλή και καταλήγει στον Τ.Σ. Βούλγαρη.

Αντίστοιχη διαδρομή με μικρές διαφοροποιήσεις ακολουθεί η λεωφορειακή γραμμή κατά το δρομολόγιο της επιστροφής. Από τον Τ.Σ. Βούλγαρη διασχίζει την οδό Κ. Καραμανλή και καταλήγει στην οδό Εγνατία και στη συνέχεια στην Αγίου Δημητρίου μέσω Γ’ Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, διέρχεται μέσω των οδών Ολυμπιάδος, Κασσάνδρου, Ηφαιστίωνος, Αγίου Δημητρίου προς την οδό Λαγκαδά. Από εκεί κατευθύνεται αριστερά στην οδό Καραολή & Δημητρίου και μέσω των οδών Ακρίτα, Άρεως, Ιθάκης, Αντώνη Τρίτση, Εθνικής Αντίστασης, 25ης Μαρτίου και Σμύρνης καταλήγει στον Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης.

PreviousNext