Τροχοί & TIR

Κυκλοφοριακοί περιορισμοί στην εθνική Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή όλη την ερχόμενη εβδομάδα σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων λόγω έργων πλησίον της πόλης του Αγρινίου. Ειδικότερα, αποφασίστηκε από τη Διε
Παρασκευή 15/07/2022 - 16:30
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή όλη την ερχόμενη εβδομάδα σε τμήμα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων λόγω έργων πλησίον της πόλης του Αγρινίου.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, καθώς και η εκ περιτροπής τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η διεξαγωγή αυτής στο ένα ρεύμα, στα τμήματα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από τη χ/θ 59+681 έως τη χ/θ 63+750, καθώς και από τη χ/θ 67+500 έως τη χ/θ 69+000, ώστε να πραγματοποιείται τμηματική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, η οποία θα είναι συνεχόμενη και κυλιόμενη, για την πραγματοποίηση εργασιών ανακατασκευής του ασφαλτικού τάπητα.

Μετά την κατασκευή κάθε τμήματος, η ροή εργασιών θα μεταφέρεται στο επόμενο τμήμα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται πάνω στο τμήμα της οδού που έχει ήδη κατασκευασθεί.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 18/07/2022 έως και το Σάββατο 03/09/2022, εκτός Κυριακής και αργιών, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄.

Ειδική σήμανση που θα διευκολύνει τους οδηγούς θα τοποθετηθεί στην περιοχή.

PreviousNext