Τροχοί & TIR

Ληστεία σε βάρος οδηγού φορτηγού στον ΣΕΑ Ευηνοχωρίου

Εξιχνιάστηκε, άμεσα μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία που συνέβη προχθές το βράδυ, σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, οδηγού φορτηγού στα ΣΕΑ Ευηνοχωρίου. Γ
Δευτέρα 06/03/2023 - 16:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Εξιχνιάστηκε, άμεσα μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία που συνέβη προχθές το βράδυ, σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, οδηγού φορτηγού στα ΣΕΑ Ευηνοχωρίου.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη ληστείας σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, οι δυο κατηγορούμενοι μετέβησαν στα ΣΕΑ Ευηνοχωρίου και με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν αλλοδαπό άνδρα, οδηγό φορτηγού, που είχε σταθμεύσει στο σημείο και του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 1.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των κατηγορουμένων.

Η κακουργηματικού δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

PreviousNext