Τροχοί & TIR

MAN TGE, το Van με το λιοντάρι στη μάσκα!

Η MAN Truck & Bus θα διευρύνει την σειρά προϊόντων της με την παρουσίαση ενός νέου van στην ελαφρά κατηγορία, προσφέροντας έτσι μια πλήρη σειρά οχημάτων μεταξύ 3 και 44 τόνων. Η νέα σειρά ελαφρώ
Τετάρτη 04/11/2015 - 15:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η MAN Truck & Bus θα διευρύνει την σειρά προϊόντων της με την παρουσίαση ενός νέου van στην ελαφρά κατηγορία, προσφέροντας έτσι μια πλήρη σειρά οχημάτων μεταξύ 3 και 44 τόνων. Η νέα σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων με την ονομασία ΜΑΝ TGE αναπτύχθηκε από την Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και θα κατασκευάζεται μαζί με το «δίδυμο» Volkswagen Crafter στη νέα εργοστασιακή μονάδα της εταιρίας στην πόλη Wryesnia, Πολωνίας. Η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιριών αναμένεται να δημιουργήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για την απόκτηση νέων πελατών.

Το MAN TGE θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση ΙΑΑ 2016 και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το 2017. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΑΝ Truck & Bus, Joachim Drees, πολλοί πελάτες της ΜΑΝ έχουν ανάγκη από οχήματα αυτής της κατηγορίας: «Με την παρουσίαση του νέου MAN στην ελαφρά κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων, κάτω από τη σειρά ΜΑΝ TGL, κάνουμε την είσοδό μας σε μια νέα αγορά. Πολλοί πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στη βαρέα κατηγορία οχημάτων έχουν ανάγκη και από ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και έτσι το ΜΑΝ TGE αποτελεί μια έξυπνη προσθήκη στην ήδη εδραιωμένη σειρά οχημάτων της εταιρίας. Γνωρίζουμε με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών μας και τους τομείς της δραστηριότητάς τους και οι προσφερόμενες λύσεις οχημάτων και υπερκατασκευών θα καλύψουν τις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Οι επαγγελματικές λύσεις και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της ΜΑΝ θα ορίσουν νέα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία και είμαι σίγουρος ότι οι πελάτες στην ελαφρά κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων θα ενθουσιαστούν με αυτές.» Στο προσεχές μέλλον, οι πελάτες της ΜΑΝ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλο το εύρος υπηρεσιών για πωλήσεις, συντήρηση και επισκευή οχημάτων, από την ελαφρά κατηγορία οχημάτων έως την βαριά κατηγορία φορτηγών. Εκτός από τα κλασικά φορτηγά κλειστού τύπου η ΜΑΝ θα μπορεί επίσης να προσφέρει ειδικές λύσεις υπερκατασκευών, π.χ. αμαξώματα για οχήματα του κατασκευαστικού τομέα ή πυροσβεστικά και ειδικά οχήματα δήμων, εμπλουτίζοντας με τον τρόπο αυτό την μακροχρόνια εδραιωμένη επιχειρηματική της σχέση με εταιρίες υπερκατασκευών.

PreviousNext