Τροχοί & TIR

Μετέφερε κλεμμένα αυτοκίνητα με αυτοκινητάμαξα

Στη σύλληψη ενός 47χρονου αλλοδαπού οδηγού αυτοκινητάμαξας προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη,
Τετάρτη 19/07/2023 - 12:46
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Λιμενικό Σώμα

Στη σύλληψη ενός 47χρονου αλλοδαπού οδηγού αυτοκινητάμαξας προέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στον λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό όχημα μεταφοράς οχημάτων με επικαθήμενο και με οδηγό τον 47χρονο, το οποίο είχε αποβιβαστεί από Ε/Γ - Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα εξωτερικού, διαπιστώθηκε ότι 3 εκ των Ι.Χ.Ε. οχημάτων που μετέφερε, έφεραν διαφορετικούς αριθμούς πλαισίου από τους αναγραφόμενους στις άδειες κυκλοφορίας και υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης των κλειδαριών τους. Επιπλέον, κατόπιν πληκτρολόγησης των στοιχείων των ανωτέρω Ι.Χ.Ε. οχημάτων σε βάσεις δεδομένων, διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένα ως “κλεμμένα”.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω Ι.Χ.Ε. οχήματα, καθώς και το Φ/Γ όχημα με το επικαθήμενο.

Η υπόθεση θα έχει συνέχεια, καθώς η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει τα στοιχεία των παραληπτών των οχημάτων.

PreviousNext