Τροχοί & TIR

Michelin Agilis CrossClimate

Σε ελαφρά φορτηγά και van απευθύνεται το νέο ελαστικό Agilis CrossClimate, με το οποίο η Michelin επεκτείνει τη γκάμα της σειράς CrossClimate. Αν και καλοκαιρινό ελαστικό, διαθέτει σήμανση 3PMSF που
Τετάρτη 05/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε ελαφρά φορτηγά και van απευθύνεται το νέο ελαστικό Agilis CrossClimate, με το οποίο η Michelin επεκτείνει τη γκάμα της σειράς CrossClimate.

Αν και καλοκαιρινό ελαστικό, διαθέτει σήμανση 3PMSF που πιστοποιεί τη χρήση σε χειμερινές συνθήκες. Ωστόσο, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται, να φρενάρει και να έχει τη διάρκεια ζωής ενός καλοκαιρινού ελαστικού σε στεγνούς δρόμους, κάτι που σύμφωνα με την εταιρεία οφείλεται στα μείγματα γόμας τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρουν ελαστικότητα στα μπλοκ πέλματος, ακόμη και σε θερμοκρασίες ψύχους.

Το πέλμα έχει σχήμα V και αυτομπλοκαριζόμενες εγκοπές δύο κατευθύνσεων, οι οποίες δημιουργούν τις απαραίτητες ακμές, προσφέροντας αυξημένη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο. Σύμφωνα με τη Michelin, το Agilis CrossClimate προσφέρει και ενισχυμένη ανθεκτικότητα στις ζημιές, χάρη στη χρήση τραπεζοειδών ασπίδων γόμας στα πλευρικά τοιχώματα του ελαστικού. Τα πιο πάνω χαρακτηριστικά, έχουν προέλθει από την τεχνογνωσία της Michelin στα ελαστικά στρατιωτικών οχημάτων παντός εδάφους.

PreviousNext