Τροχοί & TIR

Νέο Ford Transit Courier

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Transit, το Transit Courier, ανανεώθηκε παράλληλα με το μεγαλύτερο Transit Connect, με τη Ford να εκσυγχρονίζει τη μορφή του σύμφωνα με τα τελευταία αισθητικά πρότ
Πέμπτη 06/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Transit, το Transit Courier, ανανεώθηκε παράλληλα με το μεγαλύτερο Transit Connect, με τη Ford να εκσυγχρονίζει τη μορφή του σύμφωνα με τα τελευταία αισθητικά πρότυπά της, αλλά και να εξοπλίζει τη γκάμα του με οικονομικούς κινητήρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο πετρελαιοκινητήρας 1,5 TDCi διατίθεται σε εκδόσεις 75 και 100 ίππων. Η κατανάλωση καυσίμου ξεκινά από τα 4,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 από τα 112 γρ./χλμ. Οι υποψήφιοι πελάτες που επιθυμούν έκδοση βενζίνης, έχουν την επιλογή του κινητήρα 1,0 EcoBoost των 100 ίππων, ο οποίος υπόσχεται κατανάλωση από 5,3 λτ./100 χλμ. και παράλληλα εμφανίζει εκπομπές CO2 της τάξης των 112 γρ./χλμ.

Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Ford, το οποίο αντικαθιστά το πεντάρι του απερχόμενου μοντέλου. Οι εκδόσεις diesel του ανανεωμένου Transit Courier εξοπλίζονται με το αεροδυναμικό πακέτο που συναντάμε και στο Transit Connect και στο οποίο είναι στάνταρ το σύστημα «Active Grille Shutter». Τέλος, το νέο Transit Courier προσφέρει ωφέλιμο φορτίο που ποικίλει από τα 500 ως τα 590 κιλά, με το χώρο φόρτωσης να έχει διαθέσιμο όγκο μέχρι και 2,4 m3 (VDA). Στη γκάμα του υπάρχουν εκδόσεις van και kombi, αλλά και η νέα έκδοση Limited.

PreviousNext