Τροχοί & TIR

Να σταματήσει τώρα το FlyOver ζητά το ΚΚΕ

"Να μην συνηθίσουν την ταλαιπωρία ως κανονικότητα στη ζωή τους"
Τετάρτη 06/03/2024 - 14:11
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Να σταματήσει «εδώ και τώρα» η κατασκευή του οδικού άξονα Flyover στη Θεσσαλονίκη, να μην αποζημιωθεί η κοινοπραξία για την ακύρωσή του και να εφαρμοστούν μέτρα που θα αναβαθμίσουν συνολικά το μεταφορικό έργο και θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών, όπως η ενίσχυση του ΟΑΣΘ, η επιτάχυνση της λειτουργίας του Μετρό και άλλα, ζητάει το ΚΚΕ.

Είναι δραματικές για τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης οι επιπτώσεις από τις εργασίες για την κατασκευή του Flyover, επισήμαναν σε συνέντευξη Τύπου ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρης Αβραμόπουλος και υπογράμμισαν πως ο επιπλέον χρόνος στις μετακινήσεις τους από και προς τις δουλειές τους ισοδυναμεί με επέκταση του ωραρίου εργασίας.

Κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι με το Flyover επιδιώκει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα επιχειρηματικών ομίλων και χαρακτήρισαν «ασπιρίνες» τα μέτρα που ανακοίνωσε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από τις εργασίες κατασκευής του.

Καταλόγισαν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, την Ελληνική Λύση και τις διοικήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης για τη στάση τους απέναντι στο εν λόγω έργο.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να μην συνηθίσουν την ταλαιπωρία ως κανονικότητα στη ζωή τους, να αντιδράσουν και δήλωσαν πως το ΚΚΕ θα στηρίξει τις κινητοποιήσεις που θα οργανωθούν εναντίον του Flyover.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

PreviousNext