Τροχοί & TIR

Νέα συνεργασία SARMED-COSMOS SPORT

Η SARMED ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας συνεργασίας στον χώρο των e-commerce logistics, με την πρωτοπόρο εμπορική εταιρεία στον χώρο της αθλητικής ένδυσης/υπόδησης Cosmos Sport Α.Ε. Η συνεργασία α
Πέμπτη 02/12/2021 - 12:38
Κοινοποίηση στα Social Media

Η SARMED ανακοίνωσε την έναρξη μίας νέας συνεργασίας στον χώρο των e-commerce logistics, με την πρωτοπόρο εμπορική εταιρεία στον χώρο της αθλητικής ένδυσης/υπόδησης Cosmos Sport Α.Ε.

Η συνεργασία αφορά στη δημιουργία ενός eCommerce Fulfilment Center στην περιοχή Ασπροπύργου Αττικής και στην αποθήκευση, προετοιμασία και αποστολή ηλεκτρονικών παραγγελιών. Ο νέος χώρος βρίσκεται στις τελευταίας τεχνολογίας νέες εγκαταστάσεις της SARMED.

Η Cosmos Sport, μέλος πλέον της βρετανικής πολυεθνικής JD Sports Fashion Plc, ευρωπαϊκού ηγέτη στον χώρο του sportswear, ιδρύθηκε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα αριθμεί 64 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, και 6 πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματα.

«Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή να καλωσορίσουμε τη νέα εμβληματική συνεργασία στον κλάδο του e-commerce, με τον πρωτοπόρο ελληνικό όμιλο και πλέον μέλος ενός πανευρωπαϊκού ηγέτη», δήλωσε σχετικά ο CEO της SARMED, Γ. Σαραντίτης και πρόσθεσε:

«Η συνεργασία μας, που αφορά στις εγκαταστάσεις, υποδομές, τεχνολογικό εξοπλισμό και αυτοματισμούς, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης αποθήκης, εδραιώνει τη SARMED στον κλάδο του e-commerce και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για συνεχείς επενδύσεις και ανάπτυξη, με ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο».

PreviousNext