Τροχοί & TIR

Νέες συλλήψεις και κατασχέσεις φορτηγών

Καθημερινές είναι πλέον οι συλλήψεις διακινητών και οι κατασχέσεις φορτηγών με μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό τους. Οι τελευταίες δράσεις της Αστυνομίας αφορούν δύο περιπτώσεις κατά τις οποίες
Τετάρτη 06/07/2022 - 10:23
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθημερινές είναι πλέον οι συλλήψεις διακινητών και οι κατασχέσεις φορτηγών με μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό τους.

Οι τελευταίες δράσεις της Αστυνομίας αφορούν δύο περιπτώσεις κατά τις οποίες συνελήφθησαν, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, 2 αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, βραδινές ώρες της 4/5-7-2022 στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φέρων Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 11 μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα το πρωί στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 7 μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης και Ιάσμου Ροδόπης.

PreviousNext