Τροχοί & TIR

Το νέο Δ.Σ. της Γενικής Πανελλαδικής. Πρώτος σε ψήφους ο Κώστας Παπαδάκης του Γ.

Μεγάλη η συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες της Γενικής Πανελλαδικής και ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία του Κώστα Παπαδάκη του Γεωργίου (πρώτος σε ψήφους). Συγκεκριμένα, κατά τη 2η επαναληπτική συνεδ
Τρίτη 30/03/2021 - 13:43
Κοινοποίηση στα Social Media

Μεγάλη η συμμετοχή των μελών στις αρχαιρεσίες της Γενικής Πανελλαδικής και ακόμη μεγαλύτερη η επιτυχία του Κώστα Παπαδάκη του Γεωργίου (πρώτος σε ψήφους).

Συγκεκριμένα, κατά τη 2η επαναληπτική συνεδρίαση της Γενικής Πανελλαδικής (ασφαλιστικής) με θέμα τις αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων Μελών των Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, ο Κώστας Παπαδάκης του Γεωργίου ήλθε πρώτος, λαμβάνοντας 294 ψήφους με δεύτερο τον Παναγιώτη Μαρούλη με 282 ψήφους, τρίτο τον Αριστείδη Μαρίνη με 263 ψήφους, τέταρτο τον Δημήτρη Μιχαλόπουλο με 186 ψήφους, ο Μιχάλης Ζορπίδης με 150 ψήφους και ακολουθούν:

Θεόδωρος Καραμήτρος 132, Κακαγιάς Ηλίας 131, Παλασκώνη Αικατερίνη του Κωνσταντίου 109, Βλάχος Απόστολος 94, Σιάμος Βασίλειος 93, Τσάνας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη 91, Βασιλειάδης Ευστάθιος του Άγγελου 79 και Μάινας Αθανάσιος 19.

Στη συνέχεια, συγκροτήθηκαν σε σώμα, με τετραετή θητεία, το Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ευχαριστήριο Παπαδάκη

Ο Κώστας Παπαδάκης του Γεωργίου (φωτό) που ήλθε πρώτος, λαμβάνοντας 294 ψήφους με επιστολή του ευχαριστεί τους συναδέλφους του λέγοντας:

«Λαμβάνοντας το 36,20% των ψήφων και αποτελώντας την πρώτη προτίμηση μεταξύ των ψηφοφόρων για το Δ Σ. νιώθω τιμή, ταπεινότητα και αίσθημα ευθύνης. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ όσοι με προτίμησαν με την ψήφο τους. Ταυτόχρονα, όμως, Geniki Panelladiki Mutual Insurance Company σημαίνει και Ενότητα! Για αυτό και βρισκόμαστε στην πρώτη Θέση.

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ να είμαι δίπλα στον καθένα και την καθεμία από εσάς, ώστε να ενδυναμώσουμε την επιχείρησή σας και να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα σας.

Η συμμετοχή στη διαδικασία, από τον Έβρο έως την Κρήτη ήταν σχεδόν καθολική: Από τα περίπου 675 μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τα 601, συμμετείχε το 89% του εκλογικού σώματος (812 έγκυρα ψηφοδέλτια) ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καιρών με βάση αυτά που περιέγραψα παραπάνω. Περιμένω να ακούσω από όλους σας τη δική σας φωνή, τις δικές σας ανησυχίες, τις δικές σας προτάσεις και ΟΛΟΙ μαζί, Διοίκηση και Ασφαλισμένοι, να αντιμετωπίσουμε τις παρούσες προσκλήσεις και τις ευκαιρίες του αύριο ως μέλη της οικογένειας της Geniki Panelladiki Mutual Insurance Company.

 

PreviousNext