Τροχοί & TIR

Νέο Isuzu D-MAX «Hi-Lander»

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu στην Ελλάδα, η εταιρεία «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ», παρουσιάζει το νέο D-MAX «Hi-Lander». Οι τιμές της σπέσιαλ έκδοσης του δημοφιλούς pick-up ξεκινούν από τα 42.900
Σάββατο 24/03/2018 - 10:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Isuzu στην Ελλάδα, η εταιρεία «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ», παρουσιάζει το νέο D-MAX «Hi-Lander». Οι τιμές της σπέσιαλ έκδοσης του δημοφιλούς pick-up ξεκινούν από τα 42.900 ευρώ.

Ως βάση του «Hi-Lander» χρησιμοποιήθηκε η διπλοκάμπινη έκδοση «Gravity». Διαθέτει τον κινητήρα των 1,9 λίτρων, ο οποίος είναι προδιαγραφών Εuro 6b και προσφέρει ισχύ 164 ίππων και ροπή 360 Nm, ενώ για τη λειτουργία του δεν απαιτείται η προσθήκη Ad-Blue. Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και επιτυγχάνει κατανάλωση που ξεκινά από τα 7 λτ./100 χλμ. Παράλληλα προσφέρεται η επιλογή για εξάρι αυτόματο κιβώτιο, μια έκδοση που ανεβάζει την τιμή στα 44.700 ευρώ.

Όλα τα αξεσουάρ της έκδοσης «Hi-Lander» θα διατίθενται ως πακέτο ή και μεμονωμένα από το πανελλαδικό δίκτυο των 42 συνεργατών της Isuzu. Από τον εξοπλισμό του εσωτερικού, αξίζει να αναφέρουμε το σύστημα πολυμέσων της Pioneer, στην οθόνη του οποίου απεικονίζονται οι ενδείξεις της εργοστασιακής κάμερας οπισθοπορείας.

Σαφώς μεγαλύτερης σημασίας είναι οι αλλαγές στο εξωτερικό, όπου συναντάμε τη νέα μάσκα χρώματος «Black Matte». Στην ίδια μαύρη ματ απόχρωση είναι και το ολοκληρωμένο κιτ πλαστικών προεκτάσεων των φτερών, το νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι, καθώς και το «Extender» του χώρου φόρτωσης. Το μαύρο του πράγματος εντείνεται από τις μεμβράνες ηλιοπροστασίας και τα αυτοκόλλητα στις κολόνες των θυρών.

Το πακέτο, όμως, δεν είναι μόνο αισθητικό, καθώς έχει τοποθετηθεί ένα πλήρες κιτ ανάρτησης «ARB, OLD MAN EMU», που προσφέρει αύξηση της διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35 χλστ. Οι εκτός δρόμου δυνατότητες του οχήματος, αναβαθμίζονται περαιτέρω μέσω των ελαστικών «Cooper Discoverer SST Pro», το υψηλότερο προφίλ των οποίων (διάσταση 275/65/R18) αυξάνει την εδαφική ανοχή κατά 20 χλστ.

Τέλος, όπως όλα τα D-MΑΧ έτσι και η έκδοση «Hi-Lander», εφοδιάζεται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού, που περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως το ESP, το Hill Descent Assist και το Hill Ascent Assist.

PreviousNext