Τροχοί & TIR

Νέο πλοίο με 1.500 αυτοκίνητα στο λιμάνι του Βόλου

Μετά από τις δύο επιτυχημένες εκφορτώσεις 1.600 και πλέον αυτοκινήτων στο λιμάνι του Βόλου, στις 7 και 19 Ιουλίου 2023, νέο πλοίο, το Ro-Ro Cargo Ship GRANDE ELLADE, κατέπλευσε την Πέμπτη 10 Αυγούστ
Τετάρτη 16/08/2023 - 14:07
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από τις δύο επιτυχημένες εκφορτώσεις 1.600 και πλέον αυτοκινήτων στο λιμάνι του Βόλου, στις 7 και 19 Ιουλίου 2023, νέο πλοίο, το Ro-Ro Cargo Ship GRANDE ELLADE, κατέπλευσε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 στον λιμένα προερχόμενο από την Αμβέρσα, με 1.533 καινούργια αυτοκίνητα και 85 ro – ro μηχανήματα έργου.

Τα αυτοκίνητα τοποθετούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο λιμάνι του Βόλου μέχρι τη μεταφορά τους με ειδικά φορτηγά στους τελικούς προορισμούς. Ήδη, από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο κατάπλους του συγκεκριμένου πλοίου, υπήρξε αγαστή συνεργασία, μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, της εταιρείας "ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α.Ε." και των λιμενεργατών, προκειμένου η εκφόρτωση να ολοκληρωθεί με επιτυχία όπως και τις δύο προηγούμενες φορές. 

Σημειώνεται πως η εταιρεία "ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Α. Ε"- Ναυτικό Πρακτορείο-Διαμεταφορική εταιρεία, εκπροσωπεί τον Όμιλο GRIMALDI GROUP/ Minoan Lines στο λιμάνι του Βόλου, με την πρακτόρευση των multipurpose Ro/Ro και Car-Carriers πλοίων.

Πηγή-Φωτό: Λιμάνι Βόλου

PreviousNext