Τροχοί & TIR

nrg για 150 θέσεις φόρτισης στον Μασούτη

Η nrg ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, nrg και Μασούτης δημιουργούν 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα. Μελλ
Κυριακή 04/09/2022 - 09:45
Κοινοποίηση στα Social Media

Η nrg ανακοινώνει τη συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερμάρκετ Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, nrg και Μασούτης δημιουργούν 150 θέσεις φόρτισης σε 70 συνολικά καταστήματα.

Μελλοντικά, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να αναπτύξουν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας επιπλέον θέσεις φόρτισης και τοποθέτησης ταχυφορτιστών σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου.

Η nrg, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών incharge, αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία ενέργειας στο χώρο της ηλεκτροκίνησης και της βιώσιμης κινητικότητας. Κάνοντας το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα με το incharge, η εταιρεία προχωρά ακόμα πιο δυναμικά στην ταχεία και στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου της σε κομβικά σημεία διέλευσης και εξυπηρέτησης του κοινού.

Πλέον, το δίκτυο της εταιρείας διευρύνεται με την προσθήκη 150 νέων σταθμών και μία στρατηγική συνεργασία με τη Μασούτης. Οι νέες θέσεις που δημιουργούνται σε 70 καταστήματα της αλυσίδας, θα λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων – δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες και κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων να πραγματοποιούν φόρτιση κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

PreviousNext