Τροχοί & TIR

Προσβάσιμα λεωφορεία για την Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή

Τα δύο λεωφορεία είναι ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορά αμαξιδίων και τα άλλα δύο είναι ηλεκτρικά.
Τρίτη 20/08/2024 - 14:01
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: αρχείο ΟΣΥ
φωτό: αρχείο ΟΣΥ

Στη διάθεση τεσσάρων προσβάσιμων λεωφορείων, με στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης της Ελληνικής Αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024, προχώρησε το υπ. Μεταφορών ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. θα διαθέσει τέσσερα λεωφορεία, εκ των οποίων τα δύο είναι ειδικά διαμορφωμένα για μεταφορά αμαξιδίων και τα άλλα δύο είναι ηλεκτρικά. Τα λεωφορεία αυτά, με τους οδηγούς της εταιρείας, θα εξυπηρετήσουν τη μεταφορά της αποστολής από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών και το ξενοδοχείο διαμονής, ενώ θα καλύψουν και τις ανάγκες μετακίνησης της ομάδας για την εκδήλωση παρουσίασής της, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, με αφορμή τη χορήγηση των λεωφορείων, τόνισε τη σημασία της υποστήριξης των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, αναγνωρίζοντας το παράδειγμα δύναμης, επιμονής και αριστείας που αποτελούν για όλη τη χώρα.

PreviousNext