Τροχοί & TIR

Όταν η ευθυνοφοβία συναντά την ανικανότητα, οι δρόμοι κλείνουν

Νέες διακοπές κυκλοφορίας ισχύουν από το πρωί σήμερα στις δυο κεντρικές αρτηρίες της χώρας, στην Αθηνών – Πατρών και στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης προκαλώντας έμφραγμα στην εφοδιαστική αλυσίδα και στις
από Μανώλης Αγριμανάκης | Τετάρτη 08/02/2023 - 11:08
Κοινοποίηση στα Social Media
απαγορευτικό φορτηγών

Νέες διακοπές κυκλοφορίας ισχύουν από το πρωί σήμερα στις δυο κεντρικές αρτηρίες της χώρας, στην Αθηνών – Πατρών και στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης προκαλώντας έμφραγμα στην εφοδιαστική αλυσίδα και στις υπεραστικές συγκοινωνίες.

Την ίδια ώρα ξεχειλίζει η αγανάκτηση των οδηγών φορτηγών και λεωφορείων, εκείνων που υποχρεώθηκαν σε ακινησία στις παρκίδες λόγω έναρξης των απαγορευτικών και ενώ είχαν ξεκινήσει το δρομολόγιό τους.

Η επίκληση των καιρικών φαινομένων από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις και η έκδοση απαγορευτικών για πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας πάνω στους δυο πιο κεντρικούς δρόμους της Ελλάδας, μόνο ως αποφυγή ευθυνών ερμηνεύεται.

Γιατί, αν πραγματικά, υφίστανται οι κίνδυνοι που επικαλούνται οι Αστυνομικές Διευθύνσεις, τότε σημαίνει ότι η περιβόητη κρατική μηχανή είναι παντελώς ανίκανη τη στιγμή που δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτή ούτε την ΠΑΘΕ.

Εκατοντάδες χρυσοπληρωμένα από τον ελληνικό λαό Μηχανήματα Έργων καλούνται λίγες μόνο μέρες το χρόνο να επιτελέσουν το έργο τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι δρόμοι παραμένουν κλειστοί και οι «υπεύθυνοι» εξαφανισμένοι. Οι ίδιοι «υπεύθυνοι» οι οποίοι πριν την έναρξη των φαινομένων διαβεβαίωναν τον Ελληνικό λαό ότι η «κρατική μηχανή είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να μην κλείσουν οι δρόμοι».

 

PreviousNext