Τροχοί & TIR

Παγκόσμια Διαδικτυακή Πρεμιέρα Απόψε για το Νέο Volvo FH!

Με μία υπερπαραγωγή webcast, απόψε, 5 Σεπτεμβρίου, η Volvo Trucks θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Volvo FH. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Internet, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να πάρουν μία πρόγευση του νέου φορτηγού. Στο Γκέτεμποργκ βρίσκεται ήδη ο συντάκτης του Τ&Τ Παύλος Μαυρομύτης ο οποίος θα καταγράψει όλες τις τεχνικές καινοτομίες του νέου Volvo και θα συνομιλήσει με τους υπεύθυνους για την εξέλιξή του.
Τετάρτη 05/09/2012 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Με μία υπερπαραγωγή webcast, απόψε, 5 Σεπτεμβρίου, η Volvo Trucks θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Volvo FH.
Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στο Internet, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να πάρουν μία πρόγευση του νέου φορτηγού.
Στο Γκέτεμποργκ βρίσκεται ήδη ο συντάκτης του Τ&Τ Παύλος Μαυρομύτης ο οποίος θα καταγράψει όλες τις τεχνικές καινοτομίες του νέου Volvo και θα συνομιλήσει με τους υπεύθυνους για την εξέλιξή του.

«Με τη σύγχρονη τεχνολογία και ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε πολλές διαφορετικές χώρες, δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να συμμετέχουν στην παρουσίαση.
Από όσο ξέρουμε, τίποτα τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει,» σημειώνει σχετικά με την εκδήλωση ο Claes Nilsson, πρόεδρος της Volvo Truck Corporation.
Δύο χιλιάδες άτομα θα επισκεφθούν την Scandinavium Arena στο Γκέτεμποργκ για να δουν από πρώτο χέρι την εκδήλωση, και 4000 ακόμα άτομα θα συμμετάσχουν σε παράλληλες εκδηλώσεις σε Μαδρίτη, Μπέρμινχαμ, Παρίσι, Ρότερνταμ και Βρυξέλλες.
Η ζωντανή μετάδοση θα αφορά σε όλες τις εκδηλώσεις και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.volvotrucks.com/fh .

Τα ίδια τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν στις 22:00. Είναι η πρώτη φορά που η νέα σειρά Volvo FH παρουσιάζεται στο κοινό, μετά από εντατική δουλειά πέντε ετών.
Το φορτηγό, το οποίο αποτελεί μία ακόμα εξέλιξη του δημοφιλέστερου μοντέλου της Volvo Trucks, του Volvo FH, διαθέτει ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

PreviousNext