Τροχοί & TIR

Παρακολούθηση τρένων και εμπορευμάτων από τους φορτωτές

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τους εμπορικούς σιδηρόδρομους της Ολλανδίας θα είναι σε θέση να παρακολουθούν όχι μόνο τα δρομολόγια των τρένων και τη θέση τους, αλλά θα μπορούν επίσης να ενημερών
Δευτέρα 08/01/2024 - 14:16
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Port of Rotterdam
φωτό: Port of Rotterdam

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τους εμπορικούς σιδηρόδρομους της Ολλανδίας θα είναι σε θέση να παρακολουθούν όχι μόνο τα δρομολόγια των τρένων και τη θέση τους, αλλά θα μπορούν επίσης να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των βαγονιών.

Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας μια σιδηροδρομική διαδρομή και ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο, θα μπορούν ταυτόχρονα να ενημερώνονται αν υπάρχουν διαθέσιμα βαγόνια προς φόρτωση για την αποστολή των εμπορευμάτων τους ή των κοντέινερ, ασυνόδευτων κ.λπ.

Το έργο με την ονομασία «Rail Connected» χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών & Διαχείρισης Υδάτων και την Αρχή Λιμένος του Ρότερνταμ η οποία έχει την ευθύνη του συντονισμού, συνεργαζόμενη με τους χρήστες (φορτωτές) των σιδηρόδρομων.

Δοκιμές του «Rail Connected» έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να τεθεί σε κανονική εφαρμογή από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

PreviousNext