Τροχοί & TIR

Παρατείνονται τα μειωμένα τέλη κυκλοφορίας των Τουριστικών

Δόθηκε παράταση των μειωμένων τελών κυκλοφορίας Τουριστικών Λεωφορείων και για το έτος 2022 μετά από παρέμβαση του Υπουργού Τουρισμού. Σε ανακοίνωσή της η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων
Πέμπτη 23/12/2021 - 12:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Δόθηκε παράταση των μειωμένων τελών κυκλοφορίας Τουριστικών Λεωφορείων και για το έτος 2022 μετά από παρέμβαση του Υπουργού Τουρισμού.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, «για την άμεση παρέμβασή του, προκειμένου να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της Ομοσπονδίας για να ισχύσουν μειωμένα κατά 50% τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το 2022. Το συγκεκριμένο μέτρο που ψηφίστηκε στη Βουλή συμβάλλει στη μείωση των δυσμενέστατων επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων, ο οποίος ουσιαστικά υπολειτουργεί», αναφέρει η ΓΕΠΟΕΤ και προσθέτει:

«Είμαστε βέβαιοι ότι τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση θα συνεχιστούν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθεί η συνεργασία Κυβέρνησης και επιχειρήσεων που έχει οικοδομηθεί στον τουρισμό τα τελευταία δύο χρόνια και που έχει οδηγήσει σε παγκοσμίως αναγνωρίσιμα αποτελέσματα τον ελληνικό τουρισμό. Αναμένουμε να διευρυνθούν οι παρεμβάσεις του υπουργείου Τουρισμού και σε έτερα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο να δοθούν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα του τουριστικού κλάδου».

PreviousNext