Τροχοί & TIR

Παρήγγειλε 6.500 επιπλέον ψυχόμενα κοντέινερ

Είναι ο νούμερο 6 διακινητής κοντέινερ στον κόσμο, αλλά ο πρώτος στη διακίνηση ψυχόμενων εμπορευματοκιβωτίων. Είναι η εταιρεία ONE (Ocean Network Express) με έδρα τη Σιγκαπούρη και παραρτήματα με ή
Δευτέρα 21/03/2022 - 13:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: ONE
Φωτό: ONE

Είναι ο νούμερο 6 διακινητής κοντέινερ στον κόσμο, αλλά ο πρώτος στη διακίνηση ψυχόμενων εμπορευματοκιβωτίων. Είναι η εταιρεία ONE (Ocean Network Express) με έδρα τη Σιγκαπούρη και παραρτήματα με ή χωρίς εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη δραστηριοποιείται σε όλες σχεδόν τις χώρες περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Η ONE μόλις παρήγγειλε 6.500 καινούρια ψυχόμενα κοντέινερ που συνδυάζουν δύο πλεονεκτήματα: Το ένα έχει να κάνει με την εξωτερική, αδιάβροχη βαφή τους, που είναι φιλική προς το περιβάλλον, με ειδικά υδροχρώματα, σε αντίθεση με τα ακρυλικά που χρησιμοποιούν διάφορους επιβλαβείς διαλύτες. Το δεύτερο αφορά στον εξοπλισμό αυτών των κοντέινερ με το σύστημα Advanced Controlled Atmosphere (CA) Technology, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης και σε πραγματικό χρόνο της θερμοκρασίας και της υγρασίας που επικρατούν στο εσωτερικό του κοντέινερ.

«Πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο αδιαβροχοποίησης του κοντέινερ, ενώ την ίδια στιγμή, χάρη στην τεχνολογία CA, έχουμε τη δυνατότητα να διακινούμε με ασφάλεια νωπά και ευαλοίωτα προϊόντα», ανέφερε ο Hiroki Tsujii, διευθύνων σύμβουλος της ONE, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η εταιρεία του διατηρεί τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο ψυχόμενων κοντέινερ.

Πηγή: Ocean Network Express

PreviousNext