Τροχοί & TIR

Πασχαλινές Λαμπάδες από τη Ford Motor Ελλάς για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα συνεργάστηκαν για την παραγωγή Πασχαλινών Λαμπάδων, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Η «Πρότυπη Γραμμή Συναρμολόγησης Πασχαλινών Λαμπάδω
Σάββατο 07/04/2018 - 10:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα συνεργάστηκαν για την παραγωγή Πασχαλινών Λαμπάδων, για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Η «Πρότυπη Γραμμή Συναρμολόγησης Πασχαλινών Λαμπάδων» στήθηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Ford, στον Γέρακα. Εκεί έδωσαν ραντεβού όλοι οι εργαζόμενοι της Ford, αφήνοντας για λίγες ώρες το γραφείο τους. Στην κεντρική αίθουσα στήθηκαν 4 μεγάλα τραπέζια, όσα και τα διαφορετικά σχέδια των λαμπάδων. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν δείγματα από τις λαμπάδες που θα έφτιαχνε η κάθε ομάδα, καθώς και τα απαραίτητα υλικά: Κορδέλες, κορδόνια, βραχιολάκια, κεριά, άσπρα και μπλε, όλα στα χρώματα της Ford.

Η αρχική διστακτικότητα έφυγε με το που φτιάχτηκε και παρουσιάστηκε στις ομάδες η πρώτη λαμπάδα. Εν τέλει οι ομάδες τα πήγαν περίφημα, η γραμμή συναρμολόγησης δούλεψε ρολόι παρ’ όλες τις αρχικές απορίες και όλοι έφτιαξαν τον αριθμό των πασχαλινών λαμπάδων που τους αναλογούσε. Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα πήραν το ίδιο απόγευμα τις πασχαλινές τους λαμπάδες, φτιαγμένες από τους εργαζόμενους της Ford.

PreviousNext