Τροχοί & TIR

Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας στην Εσωτερική Περιφερειακή Θεσσαλονίκης

Σε ποιο τμήμα της.
Τρίτη 23/07/2024 - 13:30
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Μια ημέρα θα διαρκέσει η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στον Κλάδο που διέρχεται άνωθεν της Αερογέφυρας Επταπυργίου στον κόμβο με κατεύθυνση από και προς Φιλίππειο.

Σύμφωνα με τη σχετική αστυνομική απόφαση, θα εγκατασταθούν πινακίδες ενημέρωσης για “κλειστή οδό προς Καβάλα-Κατερίνη και Φιλίππειο» και πριν τη διασταύρωση με την οδό Ανθέων, επί της οδού Επταπυργίου.

Πλέον η παράκαμψη για Φιλίππειο θα γίνεται μέσω του ανατολικού ρεύματος της Εσωτερικής Περιφερειακής με την είσοδο στο νέο και με προτεινόμενη έξοδο στον κόμβο της Τούμπας και κατεύθυνση μέσω των οδών Διαγόρα – Λαμπράκη – Κατσιμήδη - είσοδο από τον κόμβο στο δυτικό ρεύμα της Εσωτερικής Περιφερειακής και έξοδο από τον κόμβο πάνω από την αερογέφυρα Επταπυργίου.

Από ανατολικά, για τους ερχόμενους από Σέιχ-Σου θα υπάρχει ειδική πληροφοριακή πινακίδα για «οδό κλειστή προς Επταπύργιο-Αεροδρόμιο» 150 μ και πριν την είσοδο προς Καβάλα-Κατερίνη που πλέον καθίσταται υποχρεωτική πορεία με ανακατεύθυνση από το δυτικό ρεύμα της Εσωτερικής Περιφερειακής.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ημέρα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων δεν ανακοινώθηκε σήμερα. Θα ανακοινωθεί, πάντως, 3 ημέρες νωρίτερα καθώς στο μεταξύ θα πρέπει να τοποθετηθούν οι σχετικές ενημερωτικές για τους οδηγούς πινακίδες.

PreviousNext