Τροχοί & TIR

Σε καλό δρόμο η υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης Flex Bus

Με επιτυχία συνεχίζεται η δωρεάν πιλοτική υπηρεσία μετακίνησης πολιτών (FLEX BUS) από τον ΟΣΕΘ καθώς στις τρέχουσες περιοχές εξυπηρέτησης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Νέο Ρύσιο – Ταγαράδες – Αγ. Πα
Τετάρτη 06/04/2022 - 14:28
Κοινοποίηση στα Social Media

Με επιτυχία συνεχίζεται η δωρεάν πιλοτική υπηρεσία μετακίνησης πολιτών (FLEX BUS)  από τον ΟΣΕΘ καθώς στις τρέχουσες περιοχές εξυπηρέτησης της Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Νέο Ρύσιο – Ταγαράδες – Αγ. Παρασκευή – Σουρωτή και Βασιλικά) προστέθηκε και η περιοχή του Αγ. Αντωνίου.

Σε διάστημα μόλις 2 εβδομάδων έχουν εγγραφεί πάνω από 60 χρήστες στην εφαρμογή της Nemi και έχουν υλοποιηθεί επιτυχώς πάνω από 15 δρομολόγια ανταποκρινόμενα στη ζήτηση, εξυπηρετώντας δεκάδες χρήστες. Οι χρήστες της υπηρεσίας μπορούν μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Nemi” (Android, iOS) να προγραμματίζουν (έως 48 ώρες πριν) τη μετακίνησή τους, επιλέγοντας ως προέλευση – προορισμό μία από τις υπάρχουσες στάσεις που βρίσκονται στις περιοχές.

Εναλλακτικά, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται και τηλεφωνικά στο 2316020774 (ΔΕΥ-ΠΑ, 08:00-16:00) με κράτηση θέσης. Η υπηρεσία λειτουργεί τις καθημερινές (ΔΕΥ-ΠΑ) τις ώρες 10:00 -18:00. Η αφετηρία και ο τερματισμός της διαδρομής είναι παραπλεύρως του Τερματικού Σταθμού ΙΚΕΑ και οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν εύκολα το σημείο όπου βρίσκεται το όχημα εξυπηρέτησης μέσω της αντίστοιχης πινακίδας (σημαίας banner).

«Το σύνολο της υπηρεσίας αποτελεί πρωτοβουλία και προσφορά του ΟΣΕΘ για τη διάδοση των τρόπων βιώσιμης κινητικότητας και παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου MultiDEPART. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε σύγχρονη ενέργεια που συμβάλλει σε άνετη και οικονομική μετακίνηση κάθε πληθυσμιακής ομάδας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ, Γιάννης Τόσκας.

PreviousNext